Zupa z bulionu i białej fasoli
Need a danie główne bezglutenowe? Chard i zupa z białej fasoli może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz fasolę cannellini, boćwinę szwajcarską, świeżo starty parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i boczkiem, Zupa z bulionu, białej fasoli i ziemniaków, oraz Zupa Z Białej Fasoli I Tęczowego Bulionu.
Instrukcje
Dobrze wypłukać chard i odciąć i wyrzucić przebarwione końce łodygi; oderwać liście z łodyg. Cienko pokroić łodygi w poprzek; pokroić liście na 1-calowe kawałki.
Wlać olej do 4-do 5-quart patelni na średnim ogniu.
Dodaj łodygi chard i czosnek; mieszać często, aż łodygi są kulejące, o 10 protokół.
Dodaj liście boćwiny, bulion i 3 szklanki wody (patrz UWAGI). Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chard jest tender do gryzienia, 10 minut dłużej.
Dodać fasolę i mieszać od czasu do czasu, aż gorące, 1 do 2 protokół. Wymieszać 1/2 szklanki parmezanu i dodać sól i pieprz do smaku. Chochla do misek; oferują więcej parmezanu, aby dodać przy stole.