Zupa z babki (Sopa de Plátano)
Zupa babka (Sopa de Plátano) może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 180 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 438 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, plantany, mielony kminek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolumbijska zupa Plantanowa (Sopa de Platano), Crema de Plátano Verde (Kremowa zupa Babeczkowa), oraz Zupa z babki (Sopa de Platanos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cebulę, czosnek, szalotki i wodę do blendera i miksować przez 30 sekund.
Umieścić mieszaninę wody i bulion wołowy w średnim garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium i dodać resztę składników z wyjątkiem kolendry.Przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średnio niskie i gotować przez 30 minut lub aż plantany są miękkie.Weź połowę zupy i przelej do blendera i przecier.
Dodaj zupę purée z powrotem do garnka, wymieszać i gotować przez 20 więcej minut.Zupę podzielić w miseczkach i posypać kolendrą na wierzchu.