Zupa Z Awokado Z Marynowanymi Krewetkami
Zupa z awokado z marynowanymi krewetkami może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, cały 30 i pescatariański przepis służy 15 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, oliwa z oliwek, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Marynowane krewetki w połówkach awokado, Marynowana Sałatka z krewetek z awokado, oraz Zupa Z Awokado Z Krewetkami I Salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces pierwszych 3 składników i 1/4 łyżeczki. sól w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Przenieść mieszaninę awokado do miski; wymieszać w maślance, 3 łyżki. sok z cytryny i, w razie potrzeby, wino, aż będzie gładkie.
Umieścić folię bezpośrednio na zupie i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin.
W ciągu ostatnich 15 minut czasu chill dla mieszaniny awokado, połączyć krewetki, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny, a pozostałe 1 łyżka. sok z cytryny i 3/4 łyżeczki. sól i odstawić 15 minut.
Zupa z kadzi w małych miseczkach, a na wierzchu każda z krewetkami.
Dekorować, w razie potrzeby.