Zupa wołowa, Boczkowa i jęczmienna

Zupa wołowa, Boczkowa i jęczmienna
Need a dairy free main course? Slow-Cooker wołowina, boczek i jęczmień zupa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka bulionu wołowego, boczek, sos wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Beef Barley Soup, Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna, oraz Slow Cooker Beef Barley Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu przez 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wołowinę i cebulę; gotować 3 do 5 minut lub aż wołowina jest rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
3
W 3 1/2 do 4-quart powolna kuchenka, warstwa ziemniaki, marchew, kukurydza i jęczmień. Top z mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
JęczmieńJęczmień
WołowinaWołowina
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Na wierzch wlać bulion, pomidory i sos. Nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BulionBulion
SOSSOS
5
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 7 do 8 godzin. Wymieszać przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn