Zupa wieprzowo-kapuściana
Zupa wieprzowo-kapuściana jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, wodę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Kapuściana Z Kurczakiem I Wieprzowiną, Zupa Pierogi Z Wieprzowiną I Kapustą, oraz Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kiełbasę w dużym garnku, rozbić, i gotować, aż równomiernie brązowy.
Do garnka wlać bulion i wodę z kiełbasą. Rozpuścić granulki bulionu wołowego w płynie.
Wymieszać z kapustą, ziemniakami, cebulą i czosnkiem. Doprawić majerankiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.