Zupa Taco

Zupa Taco
Przepis Zupa Taco jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS taco, chipsy kukurydziane, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w zaledwie kilka minut, oraz Zupa Taco.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj zupę, mieloną wołowinę i chiles. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Najlepsze indywidualne porcje z serem i wiórkami kukurydzianymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn