Zupa Szpinakowo-Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy szpinak-Tortellini. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbek czosnku, parmezan, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Tortellini i szpinak, Zupa Tortellini Ze Szpinakiem, oraz Zupa Tortellini Ze Szpinakiem.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki zagotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj szpinak, duszone pomidory i czosnek, i powrót mieszaninę do wrzenia.
Wymieszać tortellini i gotować przez 5 minut.
Każdą porcję posypać równomiernie rozdrobnionym parmezanem.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy kostek bulionowych Knorr.