Zupa szparagowa z ziołami
Potrzebujesz zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Zupa szparagowa z ziołami może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 13g tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Za $2.2 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką ząbki czosnku, liście bazylii, estragon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 66%. Podobne przepisy obejmują Szparagi z oliwą z oliwek i ziołami, Sałatka szparagowa ze świeżymi ziołami, oraz Omlet ze szparagami, grzybami i serem z ziołami.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę i czosnek na oleju do miękkości. Dodaj bulion, pietruszkę, marchewkę, bazylię, estragon, sól, pieprz i cayenne.
Pokrój szparagi na 1 cal. kawałki; odłóż końcówki na bok.
Dodaj kawałki szparagów do rondla. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości warzyw. Lekko ostudzić.
Zupa Puree partiami w blenderze. Wróć do rondla. Dodaj końcówki szparagów; gotuj przez 5 minut lub do miękkości.
W razie potrzeby udekoruj kwaśną śmietaną i pomidorami.