Zupa Rybno-warzywna z limonką, imbirem i kolendrą to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, szalotkę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cilantro Lime Fish, Cilantro Lime Fish Tacos, oraz Tacos z kolendrą i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmielić pierwsze 4 składniki w procesorze do grubej pasty, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać boki.
2
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj pastę; smażyć do aromatycznego, o 2 protokół.
4
Dodaj wywar, 2 szklanki wody, 4 łyżki soku z limonki, trawę cytrynową i anyż; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trawa Cytrynowa
Sok Z Limonki
Anyż Gwiaździsty
Stado
Woda
5
Usuń anyż Gwiaździsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż Gwiaździsty
6
Dodaj marchew i kolejne 4 składniki; gotuj na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
7
Dodać rybę; gotować, aż tylko nieprzezroczyste, mieszając delikatnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
8
Wymieszać w kolendrze i 2 łyżki soku z limonki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Limonki
Kolendra
9
* Dostępne na rynkach azjatyckich i w sekcji przypraw w niektórych supermarketach.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.