Zupa rybna Tortilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $3.94 za porcję, ten przepis okładki 40% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 24g tłuszczu i w sumie 691 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano chili, oliwę z oliwek, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Z łyżką wynik 87%, to danie jest wyjątkowe. Spróbuj Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, oraz Tortilla Crusted Fish dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Wyjmij filety z ryby (lub poproś o to sprzedawcę ryb), zawiń je i odłóż na bok do lodówki. Tuszę dobrze opłucz wodą, pokrój na 3 części i umieść w garnku z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj cebulę, czosnek, serrano, tymianek, liście laurowe i ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodaj zimną wodę, aby przykryć składniki o 1 cal i postaw garnek na średnim ogniu. Doprowadź do wrzenia, usuwając wszelkie szumowiny, które wznoszą się na powierzchnię. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Odcedź i wyrzuć ciała stałe, dopraw solą. Robi około 6 do 7 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Rozgrzej około 1/2 cala oleju roślinnego na głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pokrój tortille na paski o szerokości 1/2 cala. Smaż paski tortilli partiami i osusz je na ręcznikach papierowych; dopraw solą i pieprzem, gdy są jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Paski Tortilla
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Skrop filety rybne oliwą z oliwek i sokiem z limonki i dopraw solą. Przykryj rybę i włóż z powrotem do lodówki do marynowania na co najmniej 15 minut, ale nie dłużej niż 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Podgrzej wywar na wolnym ogniu. Pokrój marynowaną rybę w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Umieść 3 kawałki ryby na dnie dużej miski na zupę. Na wierzch posyp liśćmi cebuli, pomidora, awokado i kolendry. Kadzi w gorącym bulionie i wycisnąć w Klin wapna. Na wierzch z paskami tortilli i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Paski Tortilla
Klin Wapienny
1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Dziki koń nieokiełznany Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.