Zupa pomidorowa z papryką Chipotle
Zupa pomidorowa z papryką Chipotle jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, marchew, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z Kraft Recipes ma 41 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Pomidorowa Chipotle, Chipotle Kremowa Zupa Pomidorowa, oraz Chipotle zupa z kurczaka i pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju na dużej patelni, aż chrupiące-miękkie.
Dodaj pomidory, marchew i bulion; dobrze wymieszaj. Zagotować na średnim ogniu; dusić na średnim-niskim 15 min. lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Mieszanka warzywna, w małych partiach; w blenderze, aż będzie gładka, mieszając dressing i paprykę chipotle z ostatnią porcją.
Podawać na ciepło lub schłodzone.