Zupa Pieczona Z Dyni Maślano-Kokosowej
Pieczone dyni-zupa kokosowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz dyni, cebula, ząbek czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczone dyni z kokosem i Chile, Dyni + Zupa Kokosowa, oraz Zupa z kokosa, imbiru i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF.ut squasha na pół wzdłuż i usunąć i wyrzucić nasiona.
Zmiażdżyć dynię w środku i na zewnątrz oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Umieść squash, wyciąć stronę w dół, na blasze do pieczenia.oast squash, aż ostry nóż wnika w ciało łatwo, około 1 godziny.Tymczasem w garnku na średnim ogniu ogrzać olej.
Dodać cebulę i czosnek i gotować przez około 4 do 5 protokół.ransfer squash do garnka i dodać czas. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Dodać kminek, miód i mleko kokosowe i mieszać do połączenia.zaśpiewaj blenderem, puree zupę partiami, aż będzie gładka. Odstaw zupę do garnka.
Dodaj więcej bulionu w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.dodaj zupę do miseczek i udekoruj każdą porcję chrupiącym boczkiem.