Zupa noworoczna
Zupa noworoczna to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 67 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Collard greens, oliwa z oliwek, ocet jabłkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa noworoczna, Zupa noworoczna, oraz Zupa Z Makaronem Noworocznym.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku do zupy na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek, aż zacznie brązowieć, o 3 protokół.
Dodać cebulę i marchew. Gotować i mieszać, aż marchew zacznie brązowieć, a cebula stanie się przezroczysta, 7 do 8 minut. Gotować i wymieszać Collard greens do mieszaniny cebuli, aż zwiędną, o 5 protokół.
Wlać bulion warzywny i Black-Eyed peas do warzyw, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i gotować zupę, aż warzywa zmiękną, 20 do 25 protokół.
Podczas gdy zupa jest gotowanie, wymieszać quinoa i wody w rondlu, doprowadzić do wrzenia, i zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż woda wchłonie się do quinoa, o 10 protokół. Wymieszać gotowane quinoa do zupy i gotować na wolnym ogniu, aż Collard zieleni są miękkie, o 10 więcej minut. Ocet cydr wymieszać do zupy do smaku i doprawić solą i czarnym pieprzem.