Zupa Miso z grzybami Enoki
Zupa Miso z grzybami Enoki może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 69 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką bonito, grzyby enoki, miso i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dość drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Miso z grzybami Enoki, Zupa Miso Z Grzybami Enoki, oraz Szkoła gotowania: Miso Ramen z kurczakiem Miso Glazurowanym, grzybami Enoki i Shimeji dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i bonito; odstawić 2 minuty. Odcedzić płyn przez drobne sito do miski; wyrzucić ciała stałe. Doprowadzić płyn do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać żółty i czerwony miso i sos sojowy; dobrze wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka. Podzielić pieczarki enoki i tofu równomiernie między 6 miseczek do zupy, i Chochla 1 szklanka zupy do każdej miseczki.