Zupa Miso
Przepis zupa Miso jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 33 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz zieloną cebulę, bulion o Smaku bonito, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, oraz Zupa Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć wodę i wywar z zupy; doprowadzić do wrzenia.
Dodać miso i gotować, aż miso się zmiksuje, ciągle mieszając. Zupę z chochli układamy w miseczki, posypujemy równomiernie tofu i zieloną cebulką.