Zupa Miso

Zupa Miso
Przygotuj wakame

Instrukcje

1
Odcedzić na sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WakameWakame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Zrób zupę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Podgrzać Pozostałe dashi w rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, następnie delikatnie wymieszać z tofu i odtworzyć wakame. Dusić 1 minutę i zdjąć z ognia. Natychmiast wymieszać mieszaninę miso i zieleninę scallion i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
DashiDashi
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Heat remaining dashi in a saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu and reconstituted wakame. Simmer 1 minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and scallion greens and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
WakameWakame
DashiDashi
MisoMiso
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn