Zupa Marchewkowa

Zupa Marchewkowa
Zupa marchewkowa może być tylko zupa, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 320 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, marchew, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Zupa marchewkowa z marchewkowym Pesto czosnkowym, Aksamitna zupa marchewkowa z pesto z marchwi, oraz Zupa marchewkowa z pesto z marchwi.

Instrukcje

1
W średniej wielkości garnku, na dużym ogniu, połączyć bulion z kurczaka, marchew, czosnek, koper, sól i masło. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż marchew będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
KoperKoper
MarchewMarchew
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W blenderze przecier zupę, powrót do garnka i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 30 do 45 minut. W razie potrzeby doprawić koperkiem lub czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
StadoStado
KoperKoper
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn