Zupa kukurydziana z serem może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka kłosów kukurydzy, pół na pół, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa kukurydziana z serem, Makaron kukurydziany z serem, oraz Kukurydza i Cheddar Cheese Chowder.
Instrukcje
1
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę gotować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać boczek i gotować jeszcze minutę lub tak, a następnie dodać pokrojoną w kostkę paprykę i gotować przez kilka minut. Na koniec dodaj kukurydzę i gotuj przez minutę.
Mąkę równomiernie posypać wierzchem i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Wlać bulion i dobrze wymieszać. Pozostawić do zgęstnienia przez 3 lub 4 minuty, a następnie zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać w pół na pół, następnie przykryć i pozostawić na wolnym ogniu/zagęścić przez około 15 minut. Wymieszać z serem i zieloną cebulą. Gdy ser się topi i zupa jest gorąca, sprawdź przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych