Cytrynowy Ryż Basmati z orzeszkami pinii wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz porzeczki, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako tania przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ryż Basmati z czosnkiem, orzeszkami pinii i świeżą pietruszką, Pomarańczowo-Basmati Sałatka z orzeszkami pinii i pestkami granatu, oraz Pilaw Ryżowy Z Orzeszkami Pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę i seler; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj bulion, ryż i porzeczki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 55 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz jest wchłaniana. Wymieszać z orzeszkami pinii, solą, pieprzem i sokiem z cytryny.