Zupa krabowa

Zupa krabowa
Zupa krabowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 6,71 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 782 kalorie, 43g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, ozdoby: ugotowane na twardo jajko, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Zupa krabowa, Zupa Krabowa, oraz Sue ' s She Crab Soup.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na małym ogniu; dodać cebulę i gotować na średnim ogniu, stale mieszając 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Ubić mąkę, aż mieszanina będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijać na pół i pół; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać sól i 6 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
W razie potrzeby dodać ikrę i sherry do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn