Zupa Jęczmienna Z Kurczaka

Zupa Jęczmienna Z Kurczaka
Zupa jęczmienna z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 1,45 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 36g białka, oraz 28g tłuszczu. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, marchwi, granulek bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z kurczaka i jęczmienia, Zupa Jęczmienna Z Kurczaka, oraz Zupa z kurczaka i jęczmienia podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym naczyniu gotuj kurczaka w wodzie, aż będzie miękki. Chłodny rosół i odtłuścić tłuszcz. Odstawić kurczaka na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości i pokroić mięso w kostkę. Z powrotem mięso na patelnię wraz z pozostałymi składnikami. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do momentu, gdy warzywa i jęczmień będą miękkie. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
JęczmieńJęczmień
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn