Zupa Jarzynowa Salsa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy jarzynowej salsy. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka cukinii, mielony pieprz, groszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 86%. Spróbuj Schłodzona zupa z cukinii z salsą ze świeżych warzyw, Salsa Warzywna, oraz zupa jarzynowa, jak zrobić zupę jarzynową mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, żółtą paprykę i czosnek w gorącym oleju, aż zmiękną, 5 do 10 protokół.
Dodaj ziemniaki, marchew, cukinię i tyle wody, aby pokryć mieszaninę o 2 cale. Wymieszać salsę do mieszaniny i dodać włoskie przyprawy, cebula w proszku, czosnek w proszku, czarny pieprz, liście laurowe, chili w proszku, i papryka.
Ugotować zupę na średnio-niskim poziomie, utrzymując niewielki wrzątek, aż ziemniaki zmiękną, około 40 minut.
Dodać brokuły i groszek; gotować, aż brokuły będzie miękka, o 20 więcej minut.