Zupa Hamburger

Zupa Hamburger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Hamburgerowej. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać można pomidory, pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupa Wołowa-Część 4: Zupa Hamburger, Zupa Hamburger, oraz Zupa Hamburger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, brązowy mięso z cebulą, seler i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjmij garnek z ognia i odcedź jak najwięcej tłuszczu. (Odrzuć tłuszcz po wystygnięciu.) Odstawić garnek do ognia i dodać resztę składników. Wymieszać, aby połączyć, a następnie doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, następnie przykryć garnek i gotować zupę na wolnym ogniu przez 15-20 minut, aż ziemniaki będą miękkie, ale nie zbyt papkowate. Zupa powinna być nieco gęsta, ale jeśli chcesz, aby była bardziej "soupy," dodać 1 do 2 szklanki więcej bulionu lub gorącej wody i ciepła przez. Smak i dostosować przyprawy, dodając więcej soli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Podawać z chrupiącym chlebem!
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn