Zupa Grzybowa
Zupa grzybowa może być tylko zupa szukasz. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 238 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pieprz, bulion warzywny, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Domowy krem z zupy grzybowej + bardziej skondensowana zupa s, krem z zupy grzybowej | wegetariańska krem z zupy grzybowej, oraz Zupa Grzybowa.
Instrukcje
Połączyć wrzącą wodę i borowiki w misce. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Rozgrzać olej w zbiorniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Dodać 2 łyżki natki pietruszki i czosnku; podsmażyć 5 minut.
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut.
Dodać portobello i pieczarki; gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mieszankę borowików, 4 szklanki wody, bulion i chleb; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 30 minut. Wymieszać z pieprzem; odstawić 5 minut.
Umieścić jedną czwartą mieszaniny grzybów w robocie kuchennym lub blenderze; proces do gładkiej.
Wlać zupę do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną grzybów.
Połączyć pół na pół i śmietanę. Chochla o 2 filiżanki zupy do każdej z 7 misek. Top każdej porcji z około 1 łyżka śmietany mieszaniny; posypać około 1 łyżeczka natki pietruszki.