Zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini

Zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini
Przepis zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini jest gotowa w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 296 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 169 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, jarmuż, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini, Zupa Fasolowa Kale & Cannellini, oraz Zupa Z Fasoli I Jarmużu Cannellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać czosnek i oregano i gotować nie dłużej niż minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
3
Dodaj pastę pomidorową i ocet i gotuj jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
OcetOcet
4
Dodać fasolę i bulion i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FasolaFasola
StadoStado
5
Dodać jarmuż i dusić, częściowo przykryte, przez 1 godzinę. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JarmużJarmuż
6
Pokrój bagietkę pod ciężkim kątem, aby utworzyć długie plastry. Toast w tosterze lub w konwencjonalnym piekarniku. Natrzeć raz lub dwa razy połową ząbka czosnku. Przyprawić płytką płytkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia solą i zanurzyć każdą stronę chleba w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
BagietkaBagietka
ChlebChleb
TostyTosty
SólSól
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TosterToster
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać jako dodatek do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia74
Magazyn