Zupa dyniowa z szałwią i szynką
Zupa dyniowa z szałwią i szynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, tart jabłko, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Zupa z pieczonej dyni i dyni z szałwią, oraz Pieczona zupa z dyni, Pancettan i szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku roztopić masło na umiarkowanym ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, seler, i jabłko i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest przezroczysta, o 10 protokół.
Wymieszać w puree z dyni, wino, szałwia, i liść laurowy.
Dodać wodę, bulion, sól i pieprz i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 15 minut.
Dodać szynkę i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż warzywa będą miękkie, o 5 minut dłużej.
Niech chłodne sauvignon blanc lub FUM Blanc z Kalifornii wprowadzą do gry własne połączenie smaków owocowych i ziołowych z jabłkiem i szałwią z zupy.