Need a dairy free main course? Zupa anyżowo-wołowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 11,2 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1617 kalorii, 164g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga laski cynamonu, oleju roślinnego,trawy cytrynowej i tajskich chiles. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z makaronem z wołowiną i anyżem gwiazdkowym, Zupa marchewkowa z anyżem gwiazdkowym, oraz Zupa z marchwi i anyżu gwiazdkowego.
Instrukcje
1
Odetnij mięso z kości trzonu. W średnim rondlu, przykryć kości wodą i doprowadzić do wrzenia. Przygotuj średnią miskę z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieś kości do lodowatej wody, aby ostygły, a następnie osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać cebulę, pokroić na bok, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż poczerniały na dnie, o 12 protokół; usunąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Rozprowadzić plastry imbiru w jednej warstwie i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż poczernieje, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Na średniej patelni, toast strąki anyżu Gwiazdy, laski cynamonu, goździki i pokruszony czerwony pieprz na umiarkowanym ogniu przez 2 minut, potrząsając patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
W dużym garnku, przykryć mięso z trzonu i wołów wodą i doprowadzić do wrzenia. Odtłuszczone, następnie dodać trawę cytrynową, czosnek, poczernianą cebulę i imbir oraz opiekane przyprawy i dusić na umiarkowanie małym ogniu, skimming od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie, o 2 godziny. Odcedzić bulion; bulion i mięso przechowywać w lodówce osobno przez noc lub do 2 dni.
W dużej misce, moczyć makaron ryżowy w wodzie, aż będą giętkie, o 30 protokół. Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
W średnim rondlu z wrzącej osolonej wody blanszować bok choy, szparagi i groszek śnieżny osobno, aż będą chrupiące-miękkie; wyjąć warzywa na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bok Choy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Dodać kości trzonu do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu przez 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Odcedzić i lekko ostudzić, a następnie użyć małej łyżki, aby zgarnąć szpik.
14
Rozgrzej patelnię grillową. Polędwicę przyprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż do rzadkości, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stek Z Polędwicy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
15
Przenieś na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut. Cienko pokroić polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Polędwicy
16
Odcedzić makaron ryżowy i dodać garść do długiego Sitka, które zmieści się w rondlu wrzącej wody. Obniżyć go do wody i gotować makaron, aż ledwo miękkie, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
17
Dobrze odcedzić makaron i przelać do dużej miski na zupę.