Zupa Anyżowo-Wołowa

Zupa Anyżowo-Wołowa
Need a dairy free main course? Zupa anyżowo-wołowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 11,2 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1617 kalorii, 164g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga laski cynamonu, oleju roślinnego,trawy cytrynowej i tajskich chiles. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z makaronem z wołowiną i anyżem gwiazdkowym, Zupa marchewkowa z anyżem gwiazdkowym, oraz Zupa z marchwi i anyżu gwiazdkowego.

Instrukcje

1
Odetnij mięso z kości trzonu. W średnim rondlu, przykryć kości wodą i doprowadzić do wrzenia. Przygotuj średnią miskę z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieś kości do lodowatej wody, aby ostygły, a następnie osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać cebulę, pokroić na bok, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż poczerniały na dnie, o 12 protokół; usunąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Rozprowadzić plastry imbiru w jednej warstwie i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż poczernieje, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Na średniej patelni, toast strąki anyżu Gwiazdy, laski cynamonu, goździki i pokruszony czerwony pieprz na umiarkowanym ogniu przez 2 minut, potrząsając patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
W dużym garnku, przykryć mięso z trzonu i wołów wodą i doprowadzić do wrzenia. Odtłuszczone, następnie dodać trawę cytrynową, czosnek, poczernianą cebulę i imbir oraz opiekane przyprawy i dusić na umiarkowanie małym ogniu, skimming od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie, o 2 godziny. Odcedzić bulion; bulion i mięso przechowywać w lodówce osobno przez noc lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
OxtailOxtail
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Odrzuć tłuszcz z bulionu. Doprowadzić bulion do wrzenia i utrzymać ciepło. Cienko pokroić mięso, odrzucając wszelkie kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
10
W dużej misce, moczyć makaron ryżowy w wodzie, aż będą giętkie, o 30 protokół. Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
W średnim rondlu z wrzącej osolonej wody blanszować bok choy, szparagi i groszek śnieżny osobno, aż będą chrupiące-miękkie; wyjąć warzywa na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bok ChoyBok Choy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Dodać kości trzonu do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu przez 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Odcedzić i lekko ostudzić, a następnie użyć małej łyżki, aby zgarnąć szpik.
14
Rozgrzej patelnię grillową. Polędwicę przyprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż do rzadkości, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
15
Przenieś na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut. Cienko pokroić polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
16
Odcedzić makaron ryżowy i dodać garść do długiego Sitka, które zmieści się w rondlu wrzącej wody. Obniżyć go do wody i gotować makaron, aż ledwo miękkie, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
17
Dobrze odcedzić makaron i przelać do dużej miski na zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
18
Dodaj trochę mięsa z trzonu i ogona wołowego i przykryj gorącym bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
19
Dodać kawałek szpiku i plastry polędwicy i podawać, pozwalając diner do dekoracji zupy według uznania. Powtórz dla pozostałych gości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn