Zjedz sałatkę w ogrodzie
Sałatka Eat-your-garden może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka unseasoned octu ryżowego, olej canolan, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego), Marynowana Sałatka Ogrodowa / Przygotowanie Ogrodu, oraz Can ' t-Eat-Just-One Cinnamon Rolls.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem olej, ocet, sól, pieprz i estragon.
Cienko pokroić ogórek. 30 grubszych grochówek rozłupać i usunąć groch; odstawić na bok. Delikatnie opłukać trybula, mche i mesclun i delikatnie obrócić dwa razy w przędzarce sałatkowej, aby dokładnie wysuszyć liście.
Włożyć zieleninę do dużej miski i wrzucić delikatnie, ale dokładnie z 3 łyżkami. opatrunek (liście powinny być ledwo powlekane), w razie potrzeby dodając więcej opatrunku.
Podziel zieleń między talerze. Do każdej sałatki dodaj kilka plastrów ogórka, trochę groszku cukrowego (zarówno całe strąki, jak i tylko groszek) i kilka rzodkiewek.
Skropić pozostałym sosem, jeśli chcesz, a na wierzch całe kwiaty i płatki kwiatów.
* Używaj tylko nieskazitelnych, organicznych płatków i kwiatów. Jeśli hodujesz własne kwiaty z sadzonek, kupuj rośliny organiczne i nie rozpylaj ich w miarę wzrostu. Aby kupić jadalne kwiaty, spróbuj sklepów spożywczych dla smakoszy i rynków rolnych; unikaj kwiatów z kwiaciarni i szkółek.