Ziołowy Chleb Czosnkowy

Ziołowy Chleb Czosnkowy
Ziołowy chleb czosnkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 104 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczywo czosnkowe ziołowe z podwójnym czosnkiem, Pieczywo Czosnkowe Ziołowe, oraz Ziołowy Chleb Czosnkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Czosnek, pietruszkę, Bazyl, sól i pieprz umieść w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i przetwarzaj, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać mieszaninę czosnku i pietruszki i gotować przez 1 minutę, aż czosnek jest miękki, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
5
Zdjąć z ognia i odstawić.
6
Pokrój bagietkę wzdłuż środka, ale nie do końca, i łyżka mieszanki czosnku do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
7
Umieść chleb na patelni i piecz przez 8 minut. Pokroić po przekątnej i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn