Zimowa Sałatka Owocowa
Przepis zimowa sałatka owocowa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać grejpfrut, nasiona granatu, pomarańcze, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zimowa Sałatka Owocowa, Zimowa Sałatka Owocowa, oraz Zimowa Sałatka Owocowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na desce do krojenia, za pomocą ostrego noża, odciąć górną i dolną część pomarańczy. Przesuwając pomarańczę i przecinając od góry do dołu, odetnij skórkę i biały rdzeń. Pracując nad dużą miską, przeciąć między membranami, aby usunąć pomarańczowe segmenty, łapiąc sok w misce, gdy idziesz. Powtórzyć z pozostałymi pomarańczami i grejpfrutem.
Odciąć górę i dół ananasa.
Usuń szorstki Zewnątrz ananasa przez krojenie go od góry do dołu.
Przeciąć ananasa na pół wzdłuż, a następnie ponownie przeciąć każdą połowę na pół, również wzdłuż. Wyciąć rdzeń.
Ananasa pokroić na kawałki; dodać do miski. Kiwi obrać i przeciąć na pół wzdłuż. Kiwi pokroić w miskę z innymi owocami. Delikatnie wrzucić owoce do wymieszania. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Posypać sałatkę owocową z pestkami granatu tuż przed podaniem, w razie potrzeby.