Zima-Zielenina z ciepłym sosem z boczku

Zima-Zielenina z ciepłym sosem z boczku
Zima-zieleni Slaw z ciepłym sosem boczku może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cebulę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zimowa sałatka z ciepłym sosem z nasion selera, Slaw z ciepłym sosem Boczkowym, oraz Ciepła Sałatka Z Zieleni Zimowej.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do złotego koloru. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać serek śmietankowy i nast. 6 składników (serek śmietankowy przez paprykę); mieszać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj jarmuż, buraki, i szwajcarski chard do patelni; wrzucić do herbu. Przykryć i odstawić 30 sekund. Podziel slaw równomiernie między 2 talerze; top każdy z posiekanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn