Ziemniaki Z Grilla Nadziewane Podwójnie

Ziemniaki Z Grilla Nadziewane Podwójnie
Need a bezglutenowa i przyjazna dla fodmap przystawka? Podwójnie nadziewane ziemniaki z grilla może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, sok z cytryny, przyprawiony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 40%. Podobne przepisy to Ziemniaki Z Grilla Nadziewane Podwójnie, Ziemniaki Faszerowane Grillem, oraz Ziemniaki Nadziewane Podwójnie.

Instrukcje

1
Owinąć każdy ziemniak w kawałek folii aluminiowej; umieścić ziemniaki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Piec ziemniaki w 425 przez 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Wytnij 4-x 2-calowy pasek od góry każdego pieczonego ziemniaka. Ostrożnie czerpać miąższ do dużej miski, pozostawiając 8 muszli nienaruszone; odstawić około 2 szklanki miąższu do innego użytku. (Patrz "Cook' s Notes.")
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zmiksować pozostałą miąższ ziemniaczany, serek śmietankowy i kolejne 5 składników; wymieszać z wieprzowiną. Łyżka wymieszać równomiernie w skorupki; top równomiernie z serem Cheddar i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec w temperaturze 375 przez 20 do 25 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn