Ziemniaki Z Grilla Nadziewane Podwójnie
Need a bezglutenowa i przyjazna dla fodmap przystawka? Podwójnie nadziewane ziemniaki z grilla może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, sok z cytryny, przyprawiony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 40%. Podobne przepisy to Ziemniaki Z Grilla Nadziewane Podwójnie, Ziemniaki Faszerowane Grillem, oraz Ziemniaki Nadziewane Podwójnie.
Instrukcje
Owinąć każdy ziemniak w kawałek folii aluminiowej; umieścić ziemniaki na blasze do pieczenia.
Piec ziemniaki w 425 przez 45 minut lub do miękkości.
Wytnij 4-x 2-calowy pasek od góry każdego pieczonego ziemniaka. Ostrożnie czerpać miąższ do dużej miski, pozostawiając 8 muszli nienaruszone; odstawić około 2 szklanki miąższu do innego użytku. (Patrz "Cook' s Notes.")
Zmiksować pozostałą miąższ ziemniaczany, serek śmietankowy i kolejne 5 składników; wymieszać z wieprzowiną. Łyżka wymieszać równomiernie w skorupki; top równomiernie z serem Cheddar i szczypiorkiem.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 20 do 25 minut lub do całkowitego ogrzania.