Ziemniaki Cheddar z szynką i fasolą
Ziemniaki Cheddar z szynką i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bułki tartej, paski szynki, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Cheddar, Beastly fasola z Salsan Mango w kubkach Cheddar, oraz Pikantna sałatka z fasolą, cheddarem i orzechami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 12x8-calowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść ziemniaki, szynkę i zieloną fasolkę w rozpylonym naczyniu do pieczenia.
W małej misce, połączyć zupę, mleko i 1/2 szklanki sera; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia; delikatnie wymieszać.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
W małej misce, połączyć masło i bułkę tartą; dobrze wymieszać.
Piec w temperaturze 177°. przez 1 godzinę 10 minut do 1 godziny 15 minut lub aż mieszanina jest bąbelkowa.