Zielony Kremowy Guacamole

Zielony Kremowy Guacamole
Przepis Zielony Kremowy Guacamole jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę dash, serek Philadelphia spread, pomidory, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), Kremowy Guacamole, oraz Kremowy Guacamole.

Instrukcje

1
Rozgnieść awokado w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn