Zielone Strzały Gazpacho

Zielone Strzały Gazpacho
Zielone strzały Gazpacho to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, sos tabasco, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Strzały Gazpacho w ogórkowe armaty, Zielone Gazpacho, oraz Zielone Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sok z limonki, ocet, olej, liście kolendry i kminek w małej misce z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
OcetOcet
KminekKminek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść cukinię, pomidory, paprykę, ogórek, cebulę i zielone pomidory w partiach w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Proces, dodając mieszaninę soku z limonki, 2 łyżki na raz, aby zapobiec zatkaniu ostrza warzywami. Zupa powinna mieć chrupiącą konsystencję; nie puree warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PomidorZielony Pomidor
PaprykaPapryka
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
TomatillosTomatillos
WarzywaWarzywa
OgórekOgórek
CukiniaCukinia
CebulaCebula
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać zupę do dużej miski, jak każda partia jest przetwarzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Gdy wszystkie warzywa zostaną przetworzone, dodaj wystarczająco dużo bulionu warzywnego, aby nadać gazpacho gładszą konsystencję. Zupę doprawić sosem Tabasco i solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Ostry SosOstry Sos
WarzywaWarzywa
ZupaZupa
SólSól
5
Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, przez 2 1/2 do 3 godzin przed podaniem.
1
Napełnij kieliszki trzy czwarte gazpacho. Dopełnij każdą szklankę odrobiną kwaśnej śmietany. Ułóż szklanki na dużej tacy, z pęczkiem kolendry w środku. Goście mogą sobie pomóc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
GazpachoGazpacho
StrzałStrzał
1
Wlej zupę do termosu i ciesz się nią podczas popołudnia tailgating, na pikniku lub na imprezie na plaży.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
2
Smak
3
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
4
Greenberg Published by Broadway Books.Renomowane lokale gastronomiczne Abigail Kirsch znajdują się na Manhattanie i w hrabstwie Westchester oraz w nowojorskim Ogrodzie Botanicznym. Kształcona w Culinary Institute of America i Le Cordon Bleu, jest byłą przewodniczącą nowojorskiego I Międzynarodowego oddziału Les Dames d ' Escoffier. Susan M. Greenberg, jej szwagierka, jest profesjonalnym niezależnym pisarzem. Kirsch mieszka w Pound Ridge w Nowym Jorku, a Greenberg mieszka w Stamford w Connecticut. Razem napisali też pierwszą książkę kucharską dla Pary Młodej
Składniki, których będziesz potrzebować
KirschKirsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn