Zielone Enchiladas z krabem
Przepis zielone Enchiladas z kraba może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 305 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz serrano chile, mięso krabowe, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Enchiladas Verdes (Zielone Enchiladas), oraz Enchiladas Verdes (Zielone Enchiladas).
Instrukcje
Aby przygotować sos, Odrzuć łuski i łodygi pomidorów. Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodaj pomidory; gotować 2 protokół.
W blenderze umieścić pomidory, awokado i kolejne 5 składników (awokado przez czosnek); proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Przecedzić mieszaninę przez sito do średniej miski; wyrzucić ciała stałe.
Aby przygotować enchiladas, połączyć ser, 1/4 łyżeczki soli i kraba. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki kraba w dół środka każdej tortilli; roll up.
Umieść, szew w dół, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania. Przykryć i piec w temperaturze 375 przez 12 minut lub do całkowitego ogrzania.
Aby przygotować polewę, połącz sałatę z pozostałymi składnikami.
Podawać enchiladas z sosem i polewą.