Ziarno i pietruszka Crusted Chick ' N z musztardowym sosem klonowym

Ziarno i pietruszka Crusted Chick ' N z musztardowym sosem klonowym
Ziarno i pietruszka Crusted Chick ' N z sosem musztardowym Klon Pan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 239 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chleb zbożowy, brokuły rabe, tyle oleju canolan pokryć dno patelni saute, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Spice Crusted Ham with Maple Mustard Sauce, Szynka zapiekana z sosem musztardowym klonowym, oraz Chick-fil-A Bites With Honey Mustard Dipping Sauce.

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłyn do gotowania brokułów Rabe, reservedPłyn do gotowania brokułów Rabe, reserved1duża pęczkabrokuły rabe, umyte i przyciętebrokuły rabe, umyte i przycięte6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonytyle oleju rzepakowego, aby pokryć dno patelni sautetyle oleju rzepakowego, aby pokryć dno patelni saute4lekko przyprawione filety Gardein Chick ' n, z oryginalną marynatą usuniętą i poklepaną na sucholekko przyprawione filety Gardein Chick ' n, z oryginalną marynatą usuniętą i poklepaną na sucho2(zima)udziec jagnięcy z kościąudziec jagnięcy z kością2goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda ziarnistamusztarda ziarnista2(zima)czysty syrop klonowyczysty syrop klonowy1slicechleb pełnoziarnisty ze skórką, pokrojony w kostkę do 1? kostkichleb pełnoziarnisty ze skórką, pokrojony w kostkę do 1? kostki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekana natka pietruszkidrobno posiekana natka pietruszki6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo popękany pieprz i sól morska do smakuświeżo popękany pieprz i sól morska do smaku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)prażone nasiona sezamuprażone nasiona sezamu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Earth Balance Buttery StickEarth Balance Buttery Stick1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Eath Balance Buttery SticksEath Balance Buttery Sticks11 funt cukinii,Lepszy niż koncentrat bulionowy z warzywamiLepszy niż koncentrat bulionowy z warzywami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka (każdy rodzaj wystarczy-użyłam organic white)mąka (każdy rodzaj wystarczy-użyłam organic white)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)dobre białe winodobre białe wino
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn