Zdrowa Zupa Z Dyni
Zdrowa zupa z dyni może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka curry, liść laurowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pełnowartościowa Zupa Jarzynowa, Pełnowartościowy Chleb Kukurydziany, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów.
Instrukcje
Ostrożnie pokroić dynię na pół.
Usuń nasiona i gotuj w kuchence mikrofalowej przez 20 minut lub w piekarniku 400 ° F przez 45 minut lub aż można łatwo zgarnąć miękki miąższ. Możesz również użyć 28 uncji puszki puree z dyni instead.In duża patelnia z sosem, podgrzać 1/4 szklanki bulionu na średnim, dodać posiekaną cebulę, jabłko, czosnek oraz zioła i przyprawy.Gotować, aż cebula i jabłka będą miękkie, a następnie dodać resztę bulionu.
Dodaj dynię do patelni z sosem.Dusić przez 10 minut.Pracując partiami, przecier zupę w blenderze lub robocie kuchennym.Powrót puree do sosu patelni, smak i dostosować przyprawy zgodnie z osobistymi preferencjami.
Podawać i top ze świeżymi liśćmi szałwii lub cienkimi plastrami imbiru.