Zapiekanka z serem szwajcarskim, szynką i szparagami

Zapiekanka z serem szwajcarskim, szynką i szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj szwajcarski ser, szynkę i szparagi Piec spróbuj. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, skondensowany krem z zupy selerowej, piec top dolną mieszankę nadzienia sodu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi i Swiss Bake, Swiss Ham & Asparagus Egg Bake, oraz Zapiekanka z szynką i serem szwajcarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać gorącą wodę do mieszanki farszu; mieszać tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
WodaWoda
3
Odstawić 5 min.
4
Połącz szynkę, szparagi, zupę i mleko w naczyniu do pieczenia 13x9 cali rozpylonym sprayem do gotowania; posypać serem. Przykryć farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SzparagiSzparagi
FarszFarsz
SerSer
MlekoMleko
ZupaZupa
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn