Tosty z fasolą i awokado (Wegańskie)

Tosty z fasolą i awokado (Wegańskie)
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 406 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 642 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka awokado, fleur de sel, chleb kanapkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Spicy Vegan Refried Beans, Wegańskie sosy z fasolą Refried i Salsa Verde, oraz W pracy: Mexi Grillowany ser z awokado, papryką i fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tosty chleb do pożądanego poziomu doneness. Top z refried fasoli i awokado (zacieru widelcem w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
2
Dodać pokrojoną cebulę, posypać solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn