Zapiekanka z ryżem i szynką
Zapiekanka z ryżem i szynką wymaga ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ser cheddar, cebula, szynka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Nasmarować duże naczynie do pieczenia.
Połącz szynkę, ser Cheddar, marchew, zielona papryka, ryż instant, pokrojona w kostkę cebula, mleko i krem z zupy selera w misce, aż dobrze wymieszane.
Przenieść mieszaninę szynki do przygotowanego naczynia do pieczenia; przykryć naczynie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 90 minut.
Wyjmij folię i kontynuuj pieczenie, aż zapiekanka będzie gorąca i bąbelkowa, o 30 minut więcej.