Zapiekanka z krewetkami i kaszą
Zapiekanka z krewetkami i kaszą może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 2,38 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, białka, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka z krewetkami i kaszą, Zapiekanka z krewetkami i kaszą, oraz Serowa zapiekanka z krewetkami i kaszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mleko i bulion w średnio ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo dodawać kaszę i sól do patelni, stale mieszając trzepaczką. Gotować 5 minut lub aż gruby, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z parmezanem, masłem i twarogiem. Wymieszać pietruszkę i następne 4 składniki (przez krewetki). Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub aż zestaw.
Podawać z ostrym sosem paprykowym, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.