Zapiekanka Z Homara

Zapiekanka Z Homara
Zapiekanka z homara to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 6,61 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól i pieprz, mleko, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makieta Zapiekanka Z Homara, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia 2 quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło rozpuścić w średniej wielkości garnku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Podsmażyć mięso homara na maśle, aż zacznie zmieniać kolor. Nie gotuj zbyt długo lub zbyt szybko, bo mięso homara stwardnieje. Łyżką szczelinową wyjąć mięso homara z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Do pozostałego masła w garnku wymieszaj mąkę, suchą musztardę, sól i pieprz. Stopniowo ubij śmietanę i mleko. Gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje, około 5 minut. Wróć mięso homara do garnka. Rozedrzyj chleb na małe kawałki i wymieszaj z mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut lub do bąbelków i delikatnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Albert Bichot Chablis Montmains Domaine Long-Depaquit Premier Cru z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Albert Bichot Chablis Montmains Domaine Long-Depaquit Premier Cru
Albert Bichot Chablis Montmains Domaine Long-Depaquit Premier Cru
Nos ujawnia delikatne nuty kwiatowe oraz aromaty i smaki prażonych migdałów. Zarówno bogate, jak i skoncentrowane, "les Montmains" szczyci się pięknym, orzeźwiającym wykończeniem.To Premier Cru można delektować się samodzielnie jako aperitif lub z posiłkiem. Idealnie pasuje do owoców morza i białych mięs.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn