Zapiekanka Wołowa Chili
Zapiekanka z wołowiną Chili to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 439 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kukurydzę z kernela, pomidory z puszki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka z wołowiną, ryżem i Chili, Chili Wołowina Chleb Kukurydziany Zapiekanka, oraz Chili wołowe (Chili con Carne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Na patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy.
Rozgrzać oliwę z oliwek na oddzielnej patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę do miękkości.
Wymieszać z zielonym pieprzem i groszkiem, doprawić proszkiem chili i płatkami czerwonej papryki. Wymieszać gotowaną wołowinę, pomidory i pastę pomidorową do mieszaniny. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Wymieszać w fasoli i kukurydzy.
Łyżka 1/2 mieszaninę patelni do przygotowanego naczynia żaroodpornego, i góry z 1/2 ćwiartki tortilla.
Warstwa z pozostałą mieszaniną patelni.
Przykryć i piec 25 minut w nagrzanym piekarniku.
Zdjąć pokrywę, a na wierzchu pozostałe tortille i ser. Kontynuuj pieczenie 10 minut, lub aż ser topi się i złocisty.