Zapiekanka Wołowa
Zapiekanka z wołowiną może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 788 kalorii, 33g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól czosnkową, dodatki: śmietanę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rolki półksiężyca, możesz podążać za tym daniem głównym z Mini Cynamonowe Twisty (Oamc) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Zapiekanka wołowa z BBQ, Zapiekanka wołowo-warzywna, oraz Tex-Mex Zapiekanka Wołowo-Ryżowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń 1 puszka półksiężyca rolek i naciśnij na lekko nasmarowaną patelnię 13 x 9 cali.
Piec w 375 przez 10 minut lub do lekko rumiane.
Gotować mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni, mieszając, aż wołowina się kruszy i nie jest już różowy.
Drenaż. Wymieszać z serem i kolejnych 6 składników; łyżka na skórce.
Rozwiń pozostałą puszkę półksiężycowych rolek i uformuj w prostokąt, naciskając perforacje w celu uszczelnienia; pocięte na paski 1/2 cala. Ułóż paski w kratkę nad mieszaniną wołowiny.
Piec w 375 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Podawać z kwaśną śmietaną i salsą, w razie potrzeby.