Zapiekanka Serowo-Szpinakowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zapiekanki ze słomką i szpinakiem. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 13g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pół na pół, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tunan w słomianej zapiekance, Skręty Ze Słomy Serowej, oraz Serowo-Słomkowe Tartaletki Pomidorowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na maśle, często mieszając, aż się zrumienią.
W dużej misce, wymieszać ser i mąkę, aż będzie gładka.
Dodawać jajka po kolei. Wymieszać z solą i pieprzem. Ubić na pół i pół trzepaczką do wymieszania.
Dodaj szpinak, ser Cheddar i mieszankę cebuli. Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia.
Posypać serowymi słomkami.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż gorące i bąbelkowe.