Zapiekanka Nacho Wołowa
Zapiekanka Nacho wołowe wymaga około 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 680 kalorii, 29g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Mieszanka kremowy sos sałatkowy, colby ser, chunky salsa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Nacho Wołowa, Zapiekanka Nacho z wołowiny i ziemniaków, oraz Zapiekanka Nacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając do kruszonki, aż równomiernie rumiane.
Zdjąć z ognia i wymieszać salsę, kukurydzę, majonez i chili w proszku do wołowiny. W 2-ćwiartowym naczyniu żaroodpornym dwukrotnie warstwuj zmieloną mieszaninę wołowiny, chipsy tortilla i ser, kończąc serem na wierzchu.
Piec przez 20 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ser się roztopi i naczynie zostanie dokładnie podgrzane.