Zapiekane Przegrzebki Z Tomatillo Guacamole I Salsą Kukurydzianą
Przepis zapiekane przegrzebki z Tomatillo Guacamole i kukurydza Salsan jest gotowy w około 6 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka kminku, cebuli, jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z Tomatillo Guacamole i salsą kukurydzianą, Przegrzebki Phoebe z Tomatillo Guacamole & Corn Salsa Quic, oraz Kurczak zapiekany z salsą Tomatillo-awokado dla podobnych receptur.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.