Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta
Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz morze przegrzebki, grejpfrut, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta, Zapiekane Przegrzebki Z Ogórkiem, Ogórkiem I Grejpfrutem, oraz Zapiekane przegrzebki z czerwoną pastą Chile i sałatką z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nad miseczką, obrać i przekrój grejpfruta, aby zmierzyć 1 1/2 szklanki sekcji; wycisnąć membrany, aby wyodrębnić 1/2 szklanki soku. Odstawić sok.
Połącz grejpfruty, koper włoski i pietruszkę w średniej misce.
Dodać 2 łyżeczki oleju i 1/4 łyżeczki soli koszernej; wrzucić delikatnie do połączenia.
Ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać przegrzebki 1/4 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować przez 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj zarezerwowane 1/2 szklanki soku na patelnię; gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 2 protokół).
Umieścić 1 szklankę mieszanki kopru włoskiego na każdej z 4 płyt. Przegrzebki dzielimy równomiernie między talerze; każdą porcję uzupełniamy 1 łyżką obniżonego soku.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir.
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.