Zapiekane przegrzebki z pomidorem i białą czekoladą Beurre Blanc

Zapiekane przegrzebki z pomidorem i białą czekoladą Beurre Blanc
Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, sok z cytryny, sól koszerną i świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z pomidorem Beurre Blanc, Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, oraz Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu o średnim dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj szalotki i potu ze szczyptą soli, aż tylko zmięknie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj pastę pomidorową i gotuj 1 do 2 minut, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodać wino i ocet i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do około 2 łyżki stołowe, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj śmietanę (pomoże to ustabilizować sos i zachować go od złamania)i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o jedną trzecią, 5 do 7 protokół. Przecedzić sos do innego ciepłego rondla na małym ogniu. Sos powinien pozostać ciepły, ale nigdy gorący, inaczej sos się złamie. Na małym ogniu lub bez, ubij kilka kawałków masła na raz. Poczekaj, aż każdy dodatek zostanie włączony, zanim dodasz więcej masła. Po dodaniu całego masła dodać sok z cytryny i połączyć. Odstawić w ciepłym miejscu do przechowywania. Tuż przed podaniem ubij białą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dla seared przegrzebki: w dużej patelni żeliwnej, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż ma ładny połysk i można poczuć ciepło wychodzące z patelni. Suszyć przegrzebki dobrze za pomocą ręczników papierowych, posypać każdą stronę solą i pieprzem i dodać je do gorącej patelni. Po dolnej części przegrzebki zaczynają brązowy na brzegach, dodać masło do patelni, aby pomóc im karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Niech masło stopić, flip przegrzebki i gotować, aż złoty kolor z każdej strony i po prostu gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8
Z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek doprawiamy solą i pieprzem, podajemy z przegrzebkami i beurre blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Beurre BlancBeurre Blanc
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn